Pasak pranešimų, S. Ballmeris pinigus paskirstė Sietlo, Mičigano, Los Andželo ir Vašingtono mokslo bei medicinos centrams, kurie ne tik padidins testų skaičių bei priežiūrą susirgusiems, bet ir atliks vakcinų bei infekcijos kontrolės tyrimus.

JAV penktadienį tapo labiausiai koronaviruso paveikta pasaulio valstybe. Šiuo metu koronavirusu šalyje yra užsikrėtę apie 105 tūkst. žmonių. Italijoje serga beveik 87 tūkst., o Kinijoje – 82 tūkst.

S. Ballmeris taip pat atskleidė, kokius nuostolius dėl sustabdyto NBA sezono patirs „Clippers“. Anot 64-erių amerikiečio, jo komanda praras bent 10 mln. dolerių.

Nepaisant to, jog sezonas sustabdytas, „Clippers“ toliau moka komandos ir arenos darbuotojams atlyginimus, o klubo savininkas dėl prarandamų pinigų galvos nesuka: „Taip, mes prarandame pinigų, tačiau su tuo susitaikyti turės dauguma verslų.“

S. Ballmeris 2014 metais įsigijo „Clippers“ už 2 milijardus dolerių. Ilgametis „Microsoft“ vadovas ir Billo Gateso verslo partneris yra pats turtingiausias savininkas NBA lygoje – jo turto vertė siekia apie 55 milijardus dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)