Aistros kilo po eilinio „Knicks“ pralaimėjimo Toronte. Niujorko komanda vietos „Raptors“ nusileido 101:116 ir tai buvo jau 10-oji ekipos nesėkmė per pastarąsias 12 NBA lygos rungtynių.

C. Anthony šiame mače pelnė 18 taškų, o tikslą pasiekė 7 puolėjo metimai iš 14. Amerikietis suirzo po to kai senas P. Jacksono bičiulis, krepšinio analitkas Charlie Rosenas publikavo straipsinį, kuriame viešai kritikuojamas C. Anthony žaidimo stilius.

„C. Anthony trūksta atletiškumo. Apskritai jis pernelyg dažnai žaidžia vienas prieš vieną, atlieka nesuvokiamus metimus ketvirtajame kėlinyje. Jis taupo jėgas gynyboje, kad vėliau galėtų dažniau mesti į krepšį puolime“, – žvaigždę kritikavo Ch. Rosenas.

Anot paties C. Anthony, jis niekada nesvarstė galimybės palikti Niujorką ir apie tai su klubo vadovais nediskutavo, tačiau jeigu Ch. Roseno straipsniui pasiūlymus ir idėjas iš tikrųjų teikė Ph. Jackonas, klubo viduje reikia rimto pokalbio.

„Jeigu visa tai diktuoja Philas, mums reikia pasikalbėti. Jeigu jis mano, kad mano laikas Niujorke baigėsi, mes tai privalome išsiaiškinti“, – „New York Post“ cituoja C. Anthony.

Primename, kad ir pats P. Jacksonas šio sezono metu ne kartą viešai kritikavo C. Anchony dėl to, kad šis perlaiko kamuolį ir žaidžia pernelyg savanaudiškai.

„Šis sezonas labai nuvilia. Manaiu, kad viskas bus kitaip, kad surinkome gerą kolektyvą, tačiau šiuo metu nežinau, ką mes galime pakeisti komandos viduje“, – pripažino C. Anthony.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)