Praėjusį mėnesį A. Karnišovas tapo vos trečiuoju „Bulls“ krepšinio operacijų vadovu nuo 1985 metų, kai NBA ekipą iš Vėjų miesto kartu su grupe investuotojų įsigijo J. Reinsdorfas.

Tačiau pats 84-erių milijardierius svarstant, kam patikėti atsakingas pareigas, beveik nesikišo – paradui vadovavo klubo prezidento postą užimantis jo sūnus Michaelas Reinsdorfas.

Vis dėlto ir Reinsdorfas vyresnysis prieš galutinį sprendimą bendravo su A. Karnišovu akis į akį – tiesa, ne gyvai, o per vaizdo konferenciją.

„Pasikalbėjęs su Artūru ir išklausęs, ką apie jie pasakoja kiti, buvau įtikintas, kad jis – teisingas pasirinkimas. Jis nėra egomaniakas. Nėra ir drovus. Regis, jis yra išties subalansuota asmenybė ir puikiai išmano krepšinį. Tokias išvadas padariau iš mūsų pokalbio“, – NBC teigė J. Reinsdorfas.

Pirmasis su lietuviu susipažino jo sūnus.

„Galų gale mano tėtis vis dar yra bosas. Todėl baigiamasis darbo pokalbis negalėjo apsieiti be jo. Ir interviu pasibaigus jau buvo aišku, kad turime naująjį viceprezidentą. Regis, tėtis tuomet man pasakė: niekada nebūčiau pagalvojęs, kad surasi tokį puikų žmogų. Taigi, jau žinojau, kad sprendimas padarytas, ir tą patį vakarą galėjau derinti su Artūru sutarties sąlygas“, – pasakojo M. Reinsdorfas.

Pustrečių metų užimtą Denverio „Nuggets“ generalinio vadybininko postą palikęs A. Karnišovas netrukus surado ir bendražygį toms pačioms pareigoms Čikagoje – iš Filadelfijos „76ers“ klubo atvykusį Marcą Eversley.

Tuo, jog naujas vadovų duetas padės komandai išlipti iš antros Rytų konferencijos turnyro lentelės pusės, tiki ir viena „Bulls“ žvaigždžių Tomašas Satoransky.

„Manau, kad pasirinkta vykusiai. Jautėme, kad klubui to reikėjo. Tikiuosi, kad permainos bus naudingos, ir kitame sezone progresuosime“, – „Nova Sport“ sakė Čekijos rinktinės įžaidėjas.

Dėl koronaviruso pandemijos sustabdytame NBA sezone „Bulls“ (22/43) užima 11-ą vietą Rytuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)