Praėjusį savaitgalį Vanessos ir Kobe 11 mėnesių dukrelė Capri žengė pirmuosius savo žingsnius. Namuose nufilmuotame vaizdelyje matyti, kaip mergaitė netikėtai žengia per kambarį ir atsiduria džiaugsmingai nustebintos mamos rankose.

Vanessos patalpintas vaizdo įrašas trumpiau nei per 8 valandas Instagrame buvo peržiūrėtas beveik puspenkto milijono kartų.

Primename, kad sausio pabaigoje įvykusioje sraigtasparnio katastrofoje kartu tėvu K. Bryantu žuvo 13-metė Gianna, dar 6 oro transporto priemonės keleiviai ir sraigtasparnio pilotas.

Paskutiniais mėnesiais prie žūtį K. Bryantas kartu su Gianna kartu leido daug laiko, ją treniravo bei kartu lankėsi NBA rungtynėse.

Buvusi NBA superžvaigždė K. Bryantas kartu su žmona susilaukė keturių dukterų. Be tragiškai žuvusios Capri, Vanessa liko auginti 17-metų Natalią, trejų metukų Bianką ir Capri, kuri gimė 2019 m. birželio mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)