Po skaudaus antausio pirmose konferencijos finalo serijos rungtynėse, kai paskutinėmis mačo minutėmis „Vanagai“ ištirpdė varžovų pranašumą ir išplėšė pergalę 116:113, šį kartą „Bucks“ svečiams iš Atlantos nesuteikė jokių šansų. Milvokio ekipa nuo pirmos minutės išsiveržė į priekį, o bet kokią intrigą nužudė antro kėlinio pabaigoje surengusi spurtą 20:0 ir išsiveržusi į priekį 71:40.

„Bucks“ nemažino tempo ir trečiame kėlinyje, prieš paskutinę rungtynių atkarpą padidinusi savo pranašumą iki 40 taškų (103:63). Ketvirtame kėlinyje „Hawks“ treneriai išmetė baltą rankšluostį ir pasodino savo lyderius ant atsarginių žaidėjų suolelio, o rungtynes užbaigė abiejų komandų rezerviniai krepšininkai.

„Šį kartą mes nuo pirmos iki paskutinės minutės žaidėme maksimaliai susikoncentravę, išnaudojome kiekvieną progą ir iškovojome pelnytą pergalę“, – po mačo konstatavo 25 taškus pelnęs „Bucks“ lyderis Giannis Antetokounmpo.

26 metų krepšininkas per 29 minutes taip pat atkovojo 9 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir perėmė 2 kamuolius. 22 taškais ir 7 rezultatyviais perdavimais pasižymėjo Jrue Holiday'us, 16 taškų pelnė Brookas Lopezas, 15 taškų – Khrisas Middletonas (7 atkovoti kamuoliai ir 8 rez. perdavimai).

Juoda diena buvo „Vanagų“ ekipos įžaidėjui R. Youngui. Pirmose konferencijos finalo rungtynėse net 48 taškus surinkęs 22 metų krepšininkas šį kartą aikštelę pelnė vos 15 taškų (5/8 dvitaškiai, 1/8 tritaškiai, 2/3 baudos). Per 28 minutes jis atliko tik 3 rezultatyvius perdavimus, bet suklydo net 9 kartus. 12 taškų įmetė italas Danilo Gallinari, po 11 – Johnas Collinsas ir Camas Reddishas.

Kitos Milvokio „Bucks“ ir Atlantos „Hawks“ rungtynės įvyks naktį iš sekmadienio į pirmadienį Atlantoje. Vakaruose dėl teisės žaisti NBA Superfinale kovoja Finikso „Suns“ ir Los Andželo „Clippers“. Po pirmų trijų akistatų serijoje 2:1 pirmauja Finikso komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)