Du sezonus NBA lygoje sužaidęs McKinnie savo karjerą pradėjo Toronto „Raptors“ klube. 2017-18 metų pirmenybėse krašto puolėjas Kanados komandoje rungtyniavo kartu su Jonu Valančiūnu, o praėjusių metų vasarą sudarė sutartį su „Warriors“ ekipa.

2018-19 metų pirmenybėse amerikietis rinko po 4,7 taško ir 3,4 atkovoto kamuolio per rungtynes, o atkrintamosiose varžybose jo statistikos vidurkiai siekė 3 taškus bei 2,3 atkovoto kamuolio. Sėkmingiausias sezono rungtynes McKinnie sužaidė spalio 29-ą dieną Čikagoje, tąsyk krepšininkas pasižymėjo 19 taškų ir 10 atkovotų kamuolių.

Atkrintamosiose varžybose Steve'o Kerro taikytos rotacijos dalimi tapusio krepšininko vietą „Warriors“ klube užims 208 cm ūgio Chrissas, savo pavardę išgirdęs 2016-ųjų naujokų biržoje, kai 8-uoju šaukimu krepšininką pasirinko Finikso „Suns“ ekipa.

Arizonos valstijos komandoje savo karjerą pradėjęs krepšininkas pirmaisiais metais rinko po 9,2 taško ir 4,2 atkovoto kamuolio, tačiau per kitus du karjeros sezonus žaidėjui nepavyko pakartoti tokios sėkmės. Praėjusių metų pirmenybes Chrissas pradėjo Hjustono „Rockets“ klube, tačiau galiausiai buvo išsiųstas į Klivlando „Cavaliers“ ekipą.

Prieš įspūdingais dėjimais iš viršaus pasižyminčio krepšininko oficialų prisijungimą prie nuo šio sezono San Franciske rungtyniausiančio „Warriors“ klubo Chrissas sulaukė užtarimo iš vieno svarbiausių komandos vedlių Draymondo Greeno.

Gynybos specialisto teigimu, jaunieji krepšininkai sulaukia nepelnytai daug kritikos dėl neatskleisto potencialo, nors šio rezultato kaltininkais neretai tampa jiems tinkamų sąlygų nesudarantys NBA klubai.

Pirmąsias sezono rungtynes ryškiai pasikeitusi „Warriors“ komanda žais naktį iš ketvirtadienio į penktadienį. Naujosios „Chace Center“ arenos atidarymo dvikovoje Kerro auklėtiniai susirems su Los Andželo „Clippers“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)