Pranešama, kad žiedo negaus nei J. Valančiūnas, nei CJ Milesas, nei Delonas Wrightas.

Šie trys žaidėjai praėjusį vasarį pateko į mainus, po kurių į Torontą iš Memfio „Grizzlies“ atvyko ispanas Marcas Gasolis.

Iš minėtos trijulės daugiausiai „Raptors“ klubui nusipelnė būtent lietuvis, kuris „roplių“ aprangą vilkėjo šešis su puse sezono – nuo pat 2012-ųjų, kai debiutavo NBA.

Kinijoje rugsėjį vykusio pasaulio čempionato metu JV teigė sulaukęs buvusio komandos draugo Kyle'o Lowry žinutės teiraujantis apie savo piršto dydį ir tai traktavo kaip ženklą, kad bus apdovanotas.

Tačiau „Raptors“ generalinis direktorius Bobby Websteris tokias viltis išsklaidė.

„Tai nėra lengvas sprendimas. Bet manau, kad jis – standartinis tokiose situacijose. Atlikome namų darbus, pasikalbėjome su kitomis žiedus laimėjusiomis komandomis. Regis, tik vienintelė „Golden State Warriors“ dovanojo žiedą komandą palikusiam Andersonui Varejao, bet aplinkybės tuomet buvo išties unikalios.

Akivaizdu, kad dėl to jaučiamės nekaip, bet tokia jau yra mūsų lyga“, – komentavo vienas klubo vadovų.

„Tai yra jų sprendimas, jie patys jį priėmė. Viskas gerai. Aš pats mąstau apie „Grizzlies“, – situaciją komentavo pats lietuvis.


Primename, kad NBA čempionu iki šiol nėra tapęs nė vienas Lietuvos krepšininkas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)