Lietuvis aikštėje praleido daugiausiai laiko – per 37 min. pelnė 18 taškų (9/15 metimai), atkovojo 17 kamuolių, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, blokavo 2 metimus, 2 kartus suklydo ir 4 kartus prasižengė.

17 atkovotų kamuolių yra naujas lietuvio asmeninis rekordas NBA.

Po trijų pralaimėjimų iš eilės sezono pradžioje Indianos „Pacers“ žengė į pergalių kelią. Antrą kartą iš eilės triumfuoti padėjo ir naujokas Malcolmas Brogdonas, pelnęs 25 taškus, atkovojęs 8 kamuolius ir atlikęs 6 rezultatyvius perdavimus.

„Man tai patinka. Tai yra krepšinio miestas, krepšinio valstija, – kalbėjo M. Brogdonas. – Žmonės rodo savo meilę, man tikrai patiks čia žaisti.“

„Pacers“ gynyba privertė varžovus atakuoti 37 proc. taiklumu ir padaryti 16 klaidų. Dvigubu dubliu prie nugalėtojų prisidėjo ir Jeremy Lambas – 21 taškas ir 10 atkovotų kamuolių.

Lemiamu lūžiu rungtynėse tapo aikštės šeimininkų spurtas 12:3 ir įgytas didžiausias pranašumas 82:71.

„Manau, kad mūsų atsarginių žaidėjų suolas tiek pirmoje, tiek antroje dalyje atliko gerą darbą, – sakė „Pacers“ strategas Nate'as McMillanas. – Būna rungtynių, kai metimai nekrenta, tuomet reikia atsarginių žaidėjų indėlio.“

Į starto penketą su D. Saboniu išėjo TJ Leafas. Jis pakeitė paskutinėse rungtynėse čiurną pasitempusį Milesą Turnerį.

Kitas rungtynes „Pacers“ savo aikštėje sekmadienį žais su Čikagos „Bulls“.

Pacers“: Malcolmas Brogdonas 25, Jeremy Lambas 21 (10 atk.k.), Domantas Sabonis 18 (17 atk.k.), Goga Bitadze 10 (9 atk.k.).

Cavaliers“: Kevinas Love'as 22 (17 atk.k.), Collinas Sextonas 21, Jordanas Clarksonas 20, Cedi Osmanas 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)