Po paskutinę mainų lango dieną atliktų mainų, kurių metu Jonas Valančiūnas, Delonas Wrightas ir C. J. Milesas išvyko į Memfio „Grizzlies“ klubą, Gregas Monroe buvo išsiųstas į Bruklino „Nets“, o Toronte šiuos keturis krepšininkus pakeitė vienintelis Marcas Gasolis, „Raptors“ organizacija buvo priversta pildyti savo sudėtį.

Vos dešimt krepšininkų teturėję kanadiečiai pagal lygos taisykles privalėjo savo sudėtyje turėti bent dvylika žaidėjų. Šią spragą „Raptors“ užpildė pasirašydami NBA kontraktą su dvipusę sutartį iki šiol turėjusiu aukštaūgiu Chrisu Boucheru bei iš G-Lygos pasikviesdami pernai epizodiškai Toronte rugntyniavusį Malcolmą Millerį.

Atlikę šiuos du ėjimus „Raptors“ ėmėsi žvalgytis į atleistų žaidėjų rinką. Joje jau artimiausiu metu atsidurs Atlantos „Hawks“ šiame sezone rungtyniavęs taivaniečių kilmės amerikietis Linas. Harvardo universitete studijavęs 30-ies metų įžaidėjas šiais metais Atlantoje atliko atsarginių atakų organizatoriaus vaidmenį ir per rungtynes vidutiniškai rinko po 10,7 taško bei 3,5 rezutlatyvaus perdavimo.

Nuo 2010-ųjų metų lygoje rungtyniaujančiam gynėjui Toronto klubas taps jau aštuntąja karjeros stotele. Iki šiol Linui teko vilkėti „Golden State Warriors“, Niujorko „Knicks“, Hjustono „Rockets“, Los Andželo „Lakers“, Šarlotės „Hornets“, Bruklino „Nets“ ir „Hawks“ aprangomis.

Žinią apie gynėjo atvykimą palydėjo naujiena apie „Raptors“ įžaidėjo Fredo VanVleeto traumą. Nykštį susižeidęs krepšininkas negalės padėti komandai daugiau nei tris savaites. Po Wrighto išmainymo ir VanVleeto traumos Toronto klube buvo likęs tik vienas sveikas įžaidėjas – Kyle‘as Lowry.

Gerų naujienų sulaukė ir 25-erių metų Stauskas. Per praėjusią savaitę net tris kartus išmainytas atakuojantis gynėjas šią kelionę baigė Indianoje, tačiau jį iš Hjustono „Rockets“ gavę „Pacers“ išsyk nusprendė atleisti žaidėją iš savo sudėties.

Sezoną Portlande pradėjęs kanadietis šiais metais vidutiniškai rinko po 6,1 taško per rungtynes, o iš toli atakavo 34 procentų taiklumu. Sėkmingiausios Stauskui buvo pačios pirmos sezono rungtynės – LeBrono Jameso debiuto „Lakers“ klube metu Nikas sumetė 24 taškus ir padėjo „Trail Blazers“ iškovoti pergalę.

Abu naujas darbovietes radę krepšininkai su atitinkamais klubais sudarė minimalios vertės sutartis iki sezono pabaigos.