Pagrindinis „roplių“ centras Jonas Valančiūnas ir vėl į krepšį beveik nežiūrėjau, tačiau puikiai grūmėsi po krepšiais. Tiesa, viename epizode – kiek per aršiai.

Antro kėlinio pabaigoje 24-erių metų lietuvis išrašė bloką Juliui Randle'ui ir sugriebė kamuolį, o varžovas buvo nubaustas pražanga už bandymą jį atimti. Tačiau „sausas“ neišlipo ir JV – teisėjai už alkūnė atliktą trinktelėjimą per veidą mūsiškiui skyrė techninę pražangą.

Replay Review (Game Crew): player altercation in Q2 of #LALatTOR. Ruling: Valanciunas assessed a technical foul. pic.twitter.com/K4Nif1de0S
— NBA Official (@NBAOfficial) December 3, 2016

Iš viso J. Valančiūnas šiose rungtynėse ant parketo praleido 24 minutes, per kurias pelnė 6 taškus (2/4 dvit., 2/2 baud. met.), po krepšiais sugriebė 7 atšokusius kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą ir bloką bei 3 sykius pažeidė taisykles.

„Raptors“: Kyle'as Lowry 24 (7 rez. perd.), DeMaras DeRozanas (6 rez. perd.) ir Normanas Powellas po 16, Cory Josephas 14, Lucas Nogueira 13 taškų.

„Lakers“: Brandonas Ingramas 17, Jordanas Clarksonas 14, Louis Williamsas 13, Julius Randle'as 8 taškai (8 atk. kam.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)