55-erių specialistas nuo 2018 m. treniravo Toronto „Raptors“, su kuria 2019 m. tapo NBA čempionu, o po metų buvo išrinktas geriausiu lygos treneriu.

Kanados ekipa šį sezoną nepateko į atkrintamąsias varžybas ir nusprendė atleisti N. Nurse’ą.

Savo ruožtu pirmojo NBA titulo per keturiasdešimt metų siekiandti „76ers“ išgyveno dar vieną nuviliantį pasirodymą atkrintamosiose – konferencijos pusfinalyje pralaimėta Bostono „Celtics“ – todėl nusprendė nutraukti bendradarbiavimą su Docu Riversu.

N. Nurse’ą medžiojo ir Finikso „Suns“, tačiau amerikietį itin domino galimybė treniruoti šio sezono naudingiausią krepšininką Joelį Embiidą, o sprendimą priimti padėjo ir geri santykiai su „76ers“ krepšinio operacijų prezidentu Darylu Morey.

Vienas pirmųjų N. Nurse’o darbų bus įtikinti laisvuoju agentu tapusį Jamesą Hardeną pratęsti sutartį su Filadelfijos klubu.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją