„Kolekcinės kortelės yra populiarios visame pasaulyje, jas mėgsta ir kolekcionuoja įvairių sporto šakų gerbėjai“, – pasakojo projekto vadovas Dainius Vanagas.

„Šio sezono kortelės jau antros, kurias išleido LKL. Visų komandų gerbėjai ir vėl turi puikią galimybę surinkti visų savo mėgstamų krepšininkų kortelių kolekcijas, ant jų susirinkti žaidėjų autografus.

JAV išleistos Arvydo Sabonio, Žydrūno Ilgausko ir kitų mūsų žaidėjų kortelės yra labai vertinamos kolekcininkų, yra geidžiami suvenyrai. Ką gali žinoti, gal ir šiemet išleista kurio nors perspektyvaus LKL žaidėjo kortelė su autografu ateityje taps kolekcine vertybe?“, - retoriškai klausė D. Vanagas.

Šiais metais LKL išleistoje serijoje – beveik 170 kortelių. Jose krepšinio gerbėjai ras visus LKL žaidėjus ir komandų vyriausiuosius trenerius.

„Kortelės – dar vienas būdas jaunimą sudominti sportu. Artimiausiu metu susitiksime su žinomais Lietuvos sporto kolekcininkais, jiems pasiūlysime vykdyti bendrus renginius. Mūsų kolekcininkai yra surinkę labai daug įdomių eksponatų, tačiau jie pažymi, kad sporto atributikos rinkimas šiuo metu Lietuvoje nėra populiarus. Stengsimės skatinti kolekcionavimą ir surasti galimybių pristatyti savo rinkinius platesniam visuomenės ratui“, – teigė D. Vanagas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)