„Reikia pripažinti, kad paskubėjome paskirdami J. Žužą vyriausiojo trenerio pareigoms. Tikime jo perspektyvomis ateityje, bet manome, jog šiuo metu labiausiai pasiruošęs šiam postui ir geriausias variantas yra T.Gaidamavičius“, – sakė sporto direktorius Dainius Vaitelis.

Susitvarkęs reikalus tėvynėje J. Žuža grįš į uostamiesčio ekipos asistentus, tuo metu T. Gaidamavičius tęs darbus kaip vyriausiasis treneris.

J. Žužai itin nesėkmingai susiklostė Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalai „Švyturio“ arenoje. Jos šeimininkai pusfinalyje triuškinamamai pralaimėjo Vilniaus „Rytui“, o rungtynėse dėl trečios vietos neatsilaikė ir prieš Panevėžio „Lietkabelį“.

„Mes neblogai sureagavome ir buvome kovingi po nesėkmės žaidžiant su „Rytu“. Stengsimės tęsti darbus panašia linkme“, – pernelyg nusivylęs po finalo ketverto nebuvo J. Žuža, tačiau klubo vadovybė komandos žaidimą vertino kitaip.

37-erių T.Gaidamavičius nuo 2017-ųjų meto vadovavo „Neptūno“ dubleriams, o 2020-ųjų metų pradžioje tapo vyriausiojo trenerio J.Žužos asistentu.

Už gerą darbą jis sulaukė įvertinimo ir buvo paskirtas Lietuvos jaunių (U18) rinktinės treneriu. 2018-aisiais T. Gaidamavičiaus vedamas „Neptūnas-Akvaservis“ triumfavo NKL pirmenybėse.

Artimiausias rungtynes klaipėdiečiai žais už 8 dienų, kuomet „Švyturio“ arenoje vėl lankysis Alytaus „Dzūkija“.

Šiuo metu LKL turnyro lentelėje „Neptūnas“ su 19 pergalių ir 9 pralaimėjimais užima 5-ąją vietą.

Primename, kad po praėjusio sezono „Neptūną“ paliko treniruoti Permės „Parma“ komandos išvykęs Kazys Maksvytis. Jį poste pakeitė Tomas Rinkevičius, tačiau šių metų pradžioje klubo vadovybės sprendimu su strategu buvo išsiskirta. Taigi, per paskutines tris savaites „Neptūnui“ spėjo pavadovauti trys krepšinio specialistai – T. Rinkevičius, J. Žuža ir naujasis strategas T. Gaidamavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)