Žodžio kišenėje neieškantis specialistas save palygino su aštrių pasisakymu nevengiančiu kolega Rimu Kurtinaičiu, o surimtėjęs pabrėžė, kad neketina atsiprašyti dėl savo nuomonės apie daug atgarsių sulaukusias rungtynes tarp „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“.

„Kaip reagavau į LKL įspėjimą? Ir prajuokino, ir sugraudino, ir labai kaltas jaučiuosi (šypsosi – DELFI). Iš tiesų, tai – nesąmonė. Su žurnalistais aš visą laiką labai atvirai bendrauju. Tik man buvo labai keista, kai perskaičiau, kad aš atsiprašiau už savo mintis. Ne, aš neatsiprašiau. Pasakiau, ką pasakiau. Juk konkrečiai nesakiau, kad tos rungtynės buvo sutartos. Bet pažiūrėkite: visiems vis tiek įdomu. Dešimt dienų nenustojama kalbėti, žmonės domisi, žurnalistams yra ką rašyti. Pakeičiau Kurtinaitį“, – juokėsi „Prienų“ vairininkas.

Kalbėdamas apie pusfinalio mačą, kurį šeimininkai laimėjo rezultatu 75:67, V. Šeškus apgailestavo tik dėl vieno: užsikirtusios toliašaudės artilerijos.

„Pirmoje pusėje mūsų snaiperiai nepataikė nė vieno tritaškio iš 12 bandymų. Aš galvoju, kad tai – katastrofa. Reikėjo pataikyti vieną kitą metimą, ir žaidėjai būtų geriau pasijautę, bet nepavyko. Gal didelės erdvės šioje salėje išmušė iš vėžių. Kitas dalykas – pabaigoje pritrūko jėgų. Iš pradžių gynėmės tikrai susikaupę, bet iki galo taip atlaikyti nepavyko. O varžovai – labai patyrę, išnaudoja visas klaidas. Kaip ten bebūtų, išvykoje tokiai komandai pralaimėti 8 taškais yra garbinga. Aišku, nežinau kaip kalbėčiau, jei visi mūsų žaidėjai būtų gyvi“, – savo komandos nuostolius priminė V. Šeškus.

Atsakomosios serijos iki dviejų pergalių rungtynės bus žaidžiamos Prienuose penktadienį. V. Šeškus neslėpė, kad jo vietoje protingiau būtų išsyk iškelti baltą vėliavą ir visą dėmesį skirti mūšiui dėl bronzos, tačiau treneris patikino to nedarysiantis.

„Negi dabar sakysiu, kad jau pradedame ruoštis kovai dėl 3 vietos. Logiškai pagalvojus, gal taip daryti būtų net geriau. Bet tikrai stengsimės laimėti Prienuose, kur tritaškių pataikymas, mano nuomone, nebus toks tragiškas“, – vylėsi V. Šeškus.

Tuo tarpu jo oponentas Dirkas Bauermannas neabejojo, kad įveikti „Prienus“ jo auklėtiniai privalėjo didesne persvara.

„Pergalę mums atnešė gynyba, neleidusi įsimėtyti varžovų snaiperiams. Nepatiko tik tai, kad išbarstėme turėtą didelę persvarą. Taip neturėjo atsitikti. Vietoje to, kad laimėtume 8 taškais, turėjome nugalėti 20 taškų ar daugiau. Penktadienį privalėsime žaisti geriau“, – teigė „Lietuvos rytą“ treniruojantis vokietis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)