Kaip praneša ispanai, nei žaidėjo agentas, nei pats krepšininkas, nei „Žalgirio“ atstovai kol kas nesikreipė į Sevilijos „Real Betis“ klubą dėl galimybės išvykti artimiausiu metu.

Tiesa, variantas, kad K.C. Riversas paliks Ispanijos klubą, egzistuoja. Krepšininko sutartyje su Sevilijos klubu numatyta galimybė išvykti į kitą komandą už išpirką, jei atkeliautų pasiūlymas iš Eurolygos, Kinijos arba NBA lygos klubo.

Anot „Diario de Sevilla“, atakuojančio gynėjo ir lengvojo krašto puolėjo pozicijose galintis žaisti K. C. Riversas apskritai kol kas nedemonstruoja itin kokybiško krepšinio. Ypač tai atsispindi jo taiklume – dvitaškius Ispanijos lygoje amerikeitis meta vos 35 proc., o baudas – 59 proc. taiklumu.

Sevilijos komanda Ispanijos lygoje per 9 rungtynes laimėjo tik 2 kartus ir užima paskutinę vietą.

Primename, kad „Žalgiris“ artimiausiu metu išsiskirs su vilčių nepateisinusiu įžaidėju iš Meksikos Alexu Perezu.

„Turime kažkiek universalumo gynėjų grandyje, galime keisti pozicijas. Dabar žaidėjų rinkoje nėra daug, ko gero, ir finansiškai konkurentų nepermušime. Svarbiausia išsirinkti geriausią prieinamą variantą – kad tik padėtų mums“, – apie galimybę sustiprinti sudėtį po pralaimėjimo Atėnų „Panathinaikos“ sakė „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius.

A. Perezas rungtynėms su Graikijos čempionais registruotas jau nebuvo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)