24-erių metų 213 cm ūgio lietuvio nugaros trauma, pasak S. Amicko, rimtesnė negu buvo galvojama anksčiau. Netiesiogiai remiantis „Rockets“ klubo atstovu Darylu Morey, teigiama, kad buvo tikimasi, jog D. Motiejūnas grįš į aikštelę po reguliaraus sezono pabaigos. Bet nugaros skausmams toliau kamuojant lietuvį, neva, buvo nuspręsta, kad jam sezonas baigtas likus penkerioms rungtynėms iki reguliaraus sezono pabaigos.

Informacija kelia šiek tiek abejonių, nes trečiadienį pats Lietuvos rinktinės narys D. Motiejūnas socialinio tinklo „Instagram“ savo asmeniniame profilyje paliko žinutę su nuotrauka: „Sunkiai dirbu tam, kad galėčiau grįžti kuo greičiau.“

D. Motiejūnas nežaidė nuo kovo 25-os dienos, o iki tol 62-ejas iš 71-erių rungtynių pradėjo starto penkete. D. Motiejūnas šį sezoną „Rockets“ klubui per vidutiniškai 29 minutes pelydavo po 12 taškų ir atkovodavo po 5,9 kamuolio.

Portalas ESPN rašo, kad Hjustono komandos vadovai aiškinasi, ar D. Motiejūnui bus reikalinga nugaros operacija.

Spėjama, kad D. Motiejūną aikštėje pakeis Joey Dorsey, iki tol žaidęs tik po vidutiniškai 12,5 minutes per rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)