„Mums tai buvo labai geros rungtynės, žengėme žingsnius į priekį, – po rungtynių kalbėjo Š. Jasikevičius spaudos konferencijoje. – Turėjome tris dienas pasiruošti šiai dvikovai ir pataisyti tai, ką darome nelabai gerai. Manau, turime būti labai patenkinti šiomis rungtynėmis su galinga Milano komanda.“

Penktadienį „Barcelona“ (3/2) Eurolygos reguliariojo sezono penktą turą užbaigė efektinga pergale namuose. Rimtesnį pasipriešinimą tik pirmame kėlinyje sutikę katalonai namuose 74:56 (21:21, 22:8, 18:12, 13:15 ) parbloškė Milano „Olimpia Armani“ (3/2) krepšininkus.

Jis išskyrė Mike'ą Tobye, kuris per 29 min. pelnė 13 taškų ir atkovojo 7 kamuolius. „Jis puikiai pasirodė turint galvoje, kad žaidė net ne savo pozicijoje. Tai nėra lengva. Tačiau kovojo jis labai gerai, rinko kamuolius puolime. Esu patenkintas“, – sakė Šaras.

Lietuvio pagyrų sulaukė ir Jamesas Nnaji: „Tai daug dirbantis ir kantrus krepšininkas. Viliuosi, kad ir toliau žengsi į priekį, nes kasdien daug atiduoda treniruotėse. Jo laukia graži ateitis ir daug metų Barselonoje.“

„Barcelona“ strategas akcentavo, kad penktadienį buvo sužaistos veikiausiai kol kas geriausios sezono rungtynės. „Kaune mes žengėme nedidelį žingsnį atgal po gero mačo Miunchene. Kad būtų nuoseklumas ir toliau turime daug reikalauti iš savęs. O šiandien mes tiesiog laimingi“, – sakė jis.

Treneris pripažino, kad dvikovos pradžia katalonams buvo vangi, tačiau vėliau pavyko įsibėgėti.

„Vis dėlto dar esame toli nuo tobulo žaidimo. Kaip komandai mums dar trūksta poros žaidėjų, kurie gali daug ką lemti (traumuoti Nikola Mirotičius ir Kyle'as Kuričius). Vis dar turime naujų žaidėjų, kuriems reikia pažinti žaidimo schemas. Apibendrinant, šiame taške sezonas yra normalus. Jei treniruosimės taip, kaip iki šiol, neabejoju, kad tobulėsime“, – pridūrė Š. Jasikevičius.

9 taškus pelnęs Tomašas Satoransky išskyrė gerą komandos darbą gynyboje: „Pirmas kėlinys nebuvo geras, daug klydome gynyboje. Tačiau po to žaidėme solidžiai, taip, kaip ir ruošėmės.“

Milano „Armani“ treneris Ettore Messina nebuvo patenkintas savo auklėtinių pasirodymu. „Varžovai žaidė labai gerai, jie buvo pranašesni už mus ir fiziškai, ir techniškai abejose aikštės pusėse“, – sakė jis.

Kitas rungtynes „Barcelona“ žais lapkričio 4-ą dieną namie su vienintele turnyre nepralaimėjusia komanda – Stambulo „Fenerbahče“.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją