Eurolygoje „Zenit“ laimėjo 1 rungtynes iš 4 ir kol kas užima priešpaskutinę, 17-ąją vietą.

VTB Vieningoje lygoje Joano Plazos treniruojama Sankt Peterburgo ekipa taip pat nežiba – per 5 turus iškovojo 2 pergales ir užima 8-ąją poziciją tarp 13 komandų.

Pralaimėjimas patirtas ir šį sekmadienį – VTB lygos mače „Zenit“ 80:86 nusileido Krasnodaro „Lokomotiv“ su Mantu Kalniečiu.

Artėjant kelionei į Kauną, į komandos gerbėjus per klubo svetainę kreipėsi šiuo metu dėl čiurnos traumos žaisti negalintis ekipos kapitonas Jevgenijus Voronovas.

33-ejų krepšininkas tvirtino, kad prastoka sezono pradžia susijusi su tuo, jog vasarą pasikeitė didelė dalis komandos – anot jo, pergalės į „Zenit“ kiemą dar atkeliaus.

„Labai dėkoju už tai, kad ateinate palaikyti mūsų komandos ir esame kartu tokiais nelengvais sezono momentais, koks yra ir dabar. Mūsų komanda labai smarkiai atsinaujino, todėl sezono pradžia yra sunki. Patikėkite, mes dedame visas pastangas tam, kad kuo labiau džiugintume jus ir toliau treniruosimės visu 100 procentų. Pralaimėjimai mus pačius nuvilia, tačiau tuo pačiu ir motyvuoja“, – tvirtino nuo 2017-ųjų „Zenit“ atstovaujantis Rusijos rinktinės gynėjas.

„Visos komandos vardu noriu jūsų paprašyti kantrybės ir tolimesnio palaikymo. Tik kartu mes galėsime pagerinti situaciją. Ačiū, kad esate kartu“, – cituojamas J. Voronovas.

Sekmadienio rungtynes su „Lokomotiv“ Sankt Peterburgo „Sibur“ arenoje stebėjo 3700 žmonių.

Eurolygoje „Zenit“ namie žaidė du kartus ir abusyk pralaimėjo – 2-ojo turo mačą su „Barcelona“ stebėjo 6500 žiūrovų, o 4-ojo turo rungtynes su „Panathinaikos“ – jau tik 3800 žmonių.

„Sibur“ arena talpina kiek daugiau nei 700 žiūrovų.

Rungtynės tarp „Žalgirio“ ir „Zenit“ Kaune prasidės trečiadienį 20 val.

Eurolygos turnyro lentelė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)