Sekmadienio vakarą „Žalgiris“ namuose 103:77 sutriuškino Prienų „Labas GAS“, tačiau J. Zdovcas savo auklėtinių žaidimu pasidžiaugti negalėjo.

„Negaliu būti patenkintas šiomis rungtynėmis. Sužaidėme geras pirmas 8 minutes ir atsipalaidavome. Pirmoje mačo pusėje praleidome 40 taškų, panašiai ir antroje. Tai nėra priimtina. Darėme klaidas ir puolime, ir gynyboje, o pralaiminėdami mačus Eurolygoje negalime sau leisti daryti tokių klaidų žaisdami vietiniame fronte“, – sakė slovėnas.

„Tiesą sakant, nežinau, ką pozityvaus iš šio susitikimo galima pasiimti prieš laukiančią akistatą su Berlyno ALBA. Išbandėme keletą naujų dalykų gynyboje, pirmosiomis minutėmis tai veikė, o gerai buvo judinamas ir kamuolys, bet vėliau viskas pasikeitė ir likusios minutės nebuvo pozityvios“, – pridūrė „Žalgirio“ vairininkas.

Šeštadienį Kauno ekipa paskelbė apie naujoką – iki sezono pabaigos žaliai baltus marškinėlius vilkės Zoranas Dragičius. J. Zdovcas atskleidė, kad jo tautietis į Lietuvą atvyksta naktį iš sekmadienio į pirmadienį.

„Zoranas dabar nėra geriausios sportinės formos. Jis treniravosi, bet tai nėra tas pats, kas sportuoti su komanda. Ką jis mums duos? Tikiuosi, kad daug. Pirmiausia – kietumo, agresyvumo. Kol kas esame per minkšti, o Zoranas yra stiprus kontakte.

Jis taip pat dirba ir ties savo tolimais metimais. Gerą dieną jis gali būti pavojingas tritaškiais. Kai nori, Zoranas yra labai geras ir gynyboje. Tai nėra žaidėjas, kuris viską išspręs vienas, bet jis duos tai, ko mes neturėjome iki šiol“, – pasakojo J. Zdovcas.

Tinklalapio „Basketnews“ žurnalistas Donatas Urbonas sekmadienį paskelbė, kad „Žalgiris“ yra arti susitarimo su gynėju Tai Websteriu, kuris sezono pradžioje atsisakęs pasiskiepyti nuo koronaviruso neteko darbo Naujojoje Zelandijoje. Apie galimą dar vieną naujoką J. Zdovcas komentarų neturėjo.

„Negaliu komentuoti“, – sakė treneris.

Žurnalistams pasiteiravus apie E. Mudiay situaciją, J. Zdovcas taip pat buvo neužtikrintas ir atsakė, kad į šį klausimą turėtų atsakyti „Žalgirio“ vadovybė.

Patikslinus, kad teiraujamasi apie afrikiečio sveikatos būklę, J. Zdovcas atskleidė, kad artimiausiu metu jam bus atliekamas magnetinio rezonanso tyrimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)