„Žalgirio“ strategas po rungtynių rūbinėje kurį laiką tylėjo. Slovėnas neatskleidė, ką auklėtiniams jis pasakė vėliau, tačiau patikino, kad tai nebuvo patys gražiausi žodžiai. Anot J. Zdovco, kai kuriems žalgiriečiams reikia pabusti, o pabudinti galbūt juos galėjo sensacingas fiasko prieš komandą, kuri šį sezoną lygoje dar nėra iškovojusi nė vienos pergalės.

„Nieko nesakiau penkias minutes, nes norėjau nusiraminti. Mano pirmieji žodžiai auklėtiniams yra paslaptis. Žinoma, aš nebuvau patenkintas. Jei atvirai, esu krepšinyje visą savo gyvenimą ir tikrai jaučiau, kad šiandien bus sunku – todėl nervinausi ir spaudžiau žaidėjus. Mus garsiai palaikė savi sirgaliai, tai buvo tarsi namų rungtynės, tačiau kai kurie žaidėjai vis dar nesupranta, kur jie yra.

Sveikinu varžovus, jie neturėjo ko prarasti ir žaidė atsipalaidavę. Aišku, tai nėra pasiteisinimas. Turėjome užbaigti rungtynes tuomet, kai turėjome dviženklį pranašumą. Pabaigoje mums pasisekė, bet galbūt geriau būtų buvę pralaimėti. Galbūt tai padėtų kai kuriems žaidėjams pagaliau atsibusti“, – spaudos konferencijoje kalbėjo J. Zdovcas.

„Šios rungtynės parodė, kurie žaidėjai nori labiausiai. Kurie žaidėjai dega noru kovoti kiekvienose rungtynėse ir neskirsto mačų į rungtynes Eurolygoje ir į rungtynes LKL. Sezonas ilgas, vieną blogą atkarpą jau išgyvenome, bet dabar vėl krentame į duobę. Nesuprantu, kodėl nesugebėjome pasimokyti“, – pridūrė treneris iš Slovėnijos.

Pralaimėtojų stovykloje – visiškai priešingos nuotaikos. Solidžiai vyriausiojo trenerio pareigose debiutavęs Vidas Ginevičius gyrė auklėtinius už kovingumą, kokio šį sezoną „Labas GAS“ dar nedemonstravo.

„Aš apakęs, kaip komanda šiandien sukovojo. Didžiausia pagarba, didžiausias ačiū. Gal kažkokia mano kalbelė juos įkvėpė... Visų žaidėjų akys degė. Tas man buvo kažkas neįtikėtino. Sakiau jiems – gali nesisekti puolime, bet atidirbkite gynyboje, būkite rungtynėse. Tikiuosi, kad žaidėjai pagaliau pradės tikėti savo jėgomis“, – po rungtynių kalbėjo „Labas GAS“ vairininkas Vidas Ginevičius.

„Žalgirio“ kitą savaitę laukia dvi Eurolygos akistatos – trečiadienį su „Monaco“, o penktadienį – su Kazanės UNIKS.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)