30-metis 203 cm ūgio puolėjas turėtų pakeisti vieną iš „Žalgirio“ lyderių Zachą LeDay, kuris nepatvirtintais duomenimis sėkmingai baigė derybas su Milano „Armani“ komanda.

A. Rubitas paskutinį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 15 min. aikštėje pelnė po 6 tašku, atkovojo po 3 kamuolius ir rinko po 7,3 naudingumo balų.

Su Pirėjo „Olympiakos“ amerikietis praėjusią vasarą pasirašė dvejų metų sutartį, tačiau po sezono nutarė Graikijoje nepasilikti.

Į Europą krepšininkas persikėlė 2014 metais ir iš pradžių vilkėjo Tiubingeno „Tigers“ ir Ulmo „Ratiopharm“ komandų marškinėlius.

2017-2019 metais puolėjas gynė Bambergo „Brose“ klubo garbę, o praėjusią vasarą persikėlė į Pirėjo „Olympiakos“.

Kol kas vis dar vyksta vyriausiojo Lietuvos čempionų komandos trenerio paieškos. Vienas iš pagrindinių kandidatų perimti Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio postą iš į Barseloną išvykusio Šarūno Jasikevičiaus yra Ertugrulas Erdoganas. Turkijos žiniasklaida skelbia, jog Stambulo „Galatasaray“ sutiko jį išleisti į Lietuvą sėkmingų derybų su „Žalgiriu“ atveju.

D. Urbonas taip pat teigia, kad Thomas Walkupas, turintis su „Žalgiriu“ sutartį iki 2021 metų, svarsto galimybę žaisti NBA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)