Šią kovą pradeda ir Lietuvos čempionas Kauno „Žalgiris“, kurio maratono lenktynės prasidės maču su Pirėjo „Olympiakos“ klubu.

Daug pokyčių tarpsezonio metu išgyvenęs „Žalgiris“ į Graikiją išskrido po itin skaudaus pralaimėjimo LKL pirmenybėse Panevėžio „Lietkabeliui“, kai antroje rungtynių pusėje pelnė vos 25 taškus.

Kol kas abejonių savo fanams ir ekspertams keliantys Martino Schillerio auklėtiniai neatrodo itin užtikrintai ir gali būti baudžiami Pirėjuje.

Būtent tai prognozuoja ir TOPsport lažybininkai, kurie pirmajame Eurolygos ture favorite laiko „Olympiakos“ ir šios komandos šansus iškovoti pergalę vertina 70 proc., kai „Žalgirio“ – 30 proc.

TOPsport ekspertai galvoja, jog kauniečių neišgelbės ir sėkmingas Mariaus Grigonio bei Joffrey Lauvergne žaidimas, kurie, pasak lažybininkų, vieninteliai turėtų pasiekti dviženklę taškų ribą tarp žalgiriečių.

Spėjama, jog rungtynės turėtų pasibaigti 3-6 taškų skirtumu.

Kelionę Eurolygos titulo link šį vakarą pradės ir Šarūno Jasikevičiaus „Barcelona“, kuri namuose priims Maskvos CSKA komandos iššūkį. Vis dėlto šiame mače favoritais yra laikomas Šaro treniruojamas žvaigždynas. „Barcos“ galimybes laimėti ekspertai vertina 65 proc., o CSKA – 35 proc.

Būtent šios dvi ekipos ir yra laikomos viso sezono favoritėmis. „Barcelona“, pasak TOPsport, turėtų tapti čempione ir jos šansai yra vertinami 25 proc. Kiek prasčiau yra vertinami CSKA bei Madrido „Real“ šansai. Žalgiriečiai pagal galimybes triumfuoti Eurolygoje yra vos 14-oje vietoje.

„Žalgiris“ rungtynes Pirėjuje pradės 21 val., „Barcelona“ namuose CSKA priims nuo 22 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)