Tiesa, ketvirtadienį jis greičiausiai jau galės žaisti.

Pirmame rate išvykoje „Žalgiris“ parklupdė „Efes“ 65:62. Tačiau po septynių turų Stambulo klubas (5/2) žengia antras, o „Žalgiris“ (4/3) – laipteliu žemiau.

„Tokio lygio komanda ir tokio lygio treneris, kaip Dušanas Ivkovičius, pasiruoš rungtynėms, nustatys, kodėl jie namuose pralaimėjo. Mes tada tikrai gerai sužaidėme. Mums reikės būti pasiruošus – reikės daryti tam tikrus pakeitimus, kad nebūtume tokie patys kaip Stambule. Be abejo, Nenadas Krstičius, kuris mums pridarė labai daug bėdų, rungtynes praleidžia, bet į rikiuotę grįžo Dario Šaričius. Aš galvoju, kad pergalė pasiekta prieš „Real“ jau be N. Krstičiaus rodo, kad jie moka žaisti ir be jo, tad tam reikia būti pasiruošus“, - teigė „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas.

„Sunku pasakyti, kokios bus rungtynės – daug laiko praėjo. Tiek mes, tiek jie patobulėjo. Tai bus visai kitos rungtynės – jie namuose pralaimėjo ir dabar norės atsilošti. Tikrai bus be galo sunku. D. Šaričius yra vienas iš pagrindinių žaidėjų ir visada gerai žaidžia – daug taškų primeta, kamuolių atkovoja, taip kad turėsime jam skirti daug dėmesio. Be abejo, yra ir kitų gerų žaidėjų. Reikės sugalvoti planą, kaip juos visus uždengti“, - sakė Kauno klubo kapitonas Paulius Jankūnas.

J. Andersonas praleido pirmadienio LKL dvikovą su Pasvalio ekipa. Tačiau amerikietis nesiilsėjo – jis gydosi traumą.

„Jis nesiilsėjo – rungtynėse su „Nižni Novgorod“ jis stipriai susitrenkė nugarą. Aš galvoju, mums būtų per didelė prabanga su tikrai gerą krepšinį rodančiomis „Pieno žvaigždėmis“ žaisti be vieno iš savo lyderių. Jis priverstinai praleido rungtynes, yra traumelė. Šiandien jis pirmą kartą pajudėjo, o vakare jau turės visavertę treniruotę, kad būtų pasiruošęs žaisti“, - pasakojo G. Krapikas.

„Žalgirio“ ir „Anadolu Efes“ dvikova prasidės vėliau, nei įprasta – 21 val. 40 min.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)