Prieš 18 valandą buvo likę vos 17 bilietų, kainuojančių po 150 eurų. Jei buvote ir antradienio rungtynėse, į ketvirtadienio mačo bilietas jums kainuos 50 proc. pigiau.

Aneroje antradienį mačą stebėjo 14 345 žiūrovai. Absoliutus klubo rekordas Eurolygoje pasiektas kovo 30 d. akistatoje su Maskvos CSKA: „Žalgirio“ arenoje susirinko net 15 tūkstančių 525 žiūrovai.

Primename, per Eurolygos ketvirtfinalio seriją vietų skaičių arenoje yra kiek sumažėjęs dėl šią savaitę vykstančio pasaulio ledo ritulio IB diviziono čempionato kovų.

Po pirmadienio ledo ritulio rungtynių „Žalgirio“ arenoje užvirė itin spartus darbas, prie kurio prisidėjo beveik šimtas techninių ir pagalbinių darbuotojų.

Ledas buvo uždengtas specialia danga, skirta apsaugoti ledą bei sulaikančia šaltį. Ant jos buvo klojamas įprastas krepšinio parketas, sustatyti krepšiai, o vėliau pradėtos montuoti ir laikinos tribūnos. Jų prireikė, nes visą areną per krepšinio rungtynes juos ledo ritulio aikštės bortai. Papildomo darbo reikalavo ir specialiai ledo ritulio čempionatui suręstų filmavimo kamerų ir komentatorių stalams skirtų konstrukcijų išmontavimas antrajame ir trečiajame arenos aukštuose.

Antradienio vakarą pasibaigus Eurolygos rungtynėms šios konstrukcijos sugrįžo į savo vietas, nuo aikštės buvo nurinktas parketas ir trečiadienį ryte arena vėl buvo paruošta ledo ritulio kovoms.

Jeigu po krepšinio spektaklio Kaune serijos rezultatas bus lygus – 2-2, penktasis ir lemiamas „Žalgirio“ ir „Olympiakos“ susitikimas kitą savaitę vyks Pirėjuje.

Žalgirio“ ir „Olympiakos“ ketvirtfinalio rungtynių rezultatai ir serijos tvarkaraštis:

Balandžio 18 d., Pirėjas – 87:78, po pratęsimo laimėjo „Žalgiris“ (1-0)

Balandžio 20 d., Pirėjas – 68:79 laimėjo „Olympiakos“ (1-1)

Balandžio 24 d. Kaunas – 80:60 laimėjo „Žalgiris“ (2-1)

Balandžio 26 d. 20.00 val. Kaunas

Gegužės 1 d. Pirėjas (jei prireiktų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)