Lietuvos čempionai sirgalius ir toliau kvies pramogauti iš namų bei mylimą komandą palaikyti virtualiai, o netrukus sirgaliai sulauks daugiau staigmenų.

„Žalgiris“ pirmosiose 2021-ųjų Eurolygos namų rungtynėse pateiks naujovę ir išpildys vieną iš populiariausių ekipos sirgalių norų. Sausio 8 dieną „Žalgirio“ arenoje vyksiančiose rungtynėse su Maskvos srities „Chimki“ ekipa krepšinio gerbėjai turės galimybę savo atspausdintą atvaizdą išvysti tribūnose.

Bilietą įsigiję žiūrovai sulauks laiško su nuoroda, į kurią reikės įkelti savo nuotrauką iki pusės, o tai užtikrins stendo su žmogaus atvaizdu atsiradimą „Žalgirio“ arenos tribūnose.

Visi tokia galimybe pasinaudoję sirgaliai save galės nuolat matyti ir televizijos ekranuose – stendai su jų atvaizdais atsitiktine tvarka bus išdėlioti tribūnoje už komandų atsarginių žaidėjų suolelių bei sekretoriato.

Įsigyti tokius bilietus galima iki sausio 7 dienos.

Lietuvos čempionų klubas kitą savaitę ir toliau vykdys jau anksčiau pradėtą virtualių bilietų kampaniją. Gruodžio 15 ir 17 dienomis kauniečiai namuose priims atitinkamai Vitorijos „Baskonia“ ir Stambulo „Fenerbahče“ komandas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)