Kol kas neatskleidžia, kokia suma naujasis rėmėjas parems klubą. Manoma, kad rėmimo suma prasideda nuo 1 mln. eurų dviem sezonams. Klubo vadovai teigia, kad daugiau detalių apie klubo biudžetą bus suteikta specialioje spaudos konferencijoje kitą savaitę.

„Džiugu, kad šiemet turėsime pagrindinį rėmėją. Turbūt aplankėme kone visas didžiausias Lietuvos įmones“, – sakė „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas.

„Labai džiugu, kad šiemet pavyko rasti bendrą kalbą su klubo vadovais ir pavyko sukomplektuoti pajėgią ekipą. Aišku, tai padaryti be generalinio rėmėjo“, – teigė „Žalgirio“ strategas Gintaras Krapikas, kuris prie ekipos po rinktinės kovų prisijungė tik antradienį.

Iki šiol „Žalgirio“ pasiruošimui vadovavo Šarūnas Jasikevičius.

„Pasiruošimas vyksta gana sklandžiai. Aišku, šiemet jis – kiek kitoks. Reikia pasigirti, kad „Žalgiris“ turi tiek atstovų rinktinėje, tačiau tai apsunkina mūsų pasiruošimo planus. Tačiau ateitis mus nuteikia optimistiškai. Jaunimas prideda optimizmo, stovykla Italijoje pavyko puikiai“, – sakė Š. Jasikevičius, kuris įvertino ir rinktinės sidabrinį pasirodymą Europos čempionate.

„Mane nustebino vyrų kovingumas. Lietuviai visada kovoja ir išspaudžia maksimumą. Šį kartą, manau, maksimumas viršijo lūkesčius“, – sako Š. Jasikevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)