Pasak žalgiriečių vyriausiojo trenerio Aleksandro Trifunovičiaus, žaidėjo trauma yra rimtesnė, nei atrodė iš pradžių.

„Prieš rungtynes su Kantu „Bennet“ ekipa Marko sirguliavo, tačiau labai norėjo padėti „Žalgiriui“ ir praktiškai pakilęs tiesiai iš lovos išvyko į Italiją, kur patyrė traumą. Paaiškėjo, kad sužeidimas – ne šiaip sau. Praėjusį savaitgalį jis ilsėjosi ir praleido LKL rungtynes, bet krepšininkui reikia rimtesnio atokvėpio“, – sakė A. Trifunovičius.

„Tai – didelė netektis komandai. Marko imdavosi iniciatyvos tokiais momentais, kai būdavo sunku. Tikrai trūks jo tolimų metimų, bet manau, kad mūsų gretose atsiras žaidėjų, kurie pataikys ir už M. Popovičių“, – vylėsi „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.

Ispanijos ekipoje pastaruoju metu sveikatos rūpesčiai kamavo snaiperį Juaną Carlosą Navarro bei du puolėjus – amerikietį Pete'ą Mickealą ir senegalietį Boniface'ą Ndongą. Visgi visi jie veikiausiai galės žaisti

„J. C. Navarro ir P. Mickealas rengiasi rungtynėms su „Žalgiriu“ ir turėtų žaisti. Pete'as šiek tiek karščiavo, bet atrodo, kad jam – nieko rimto“, – teigė ispanų komandos vairininkas Xavieras Pascualis.

Primename, kad „Regal Barcelona“ ir „Žalgirio“ ekipų mačo pradžia - ketvirtadienį, 21 val. 45 min.

Dabartinė H grupės turnyro lentelė:

1.Regal Barcelona (Ispanija)20136:117
2.Kantu Bennet (Italija)11139:143
3.Tel Avivo Maccabi (Izraelis)11141:147
4.Kauno Žalgiris02154:163

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją