15min.lt žurnalistas Donatas Urbonas praneša, jog gynėją Tomą Dimšą nusižiūrėjo Bursos „Tofaš“ ekipa. Tiesa, turkai turi ir alternatyvą – amerikietį amerikietį Devoną Hallą.

T. Dimša tik praėjusią vasarą papildė „Žalgirį“, persikėlęs iš Panevėžio „Lietkabelio“. Tačiau naujajam kauniečių strategui Martinui Schilleriui buvusiam Aukštaitijos sostinės ekipos lyderiui rasti vietos aikštėje sekėsi sunkiai.

26-erių krepšininkas neišbėgo į aikštę Kaune vykusiame Eurolygos priešsezoniniame turnyre, kuriame jį nukonkuravo kitas naujokas Steve'as Vasturia.

Pirmame Lietuvos krepšinio lygos (LKL) ture praėjusį sekmadienį prieš „Šiaulius“ T. Dimša žaidė 16 min., prametė visus 3 dvitaškius, pataikė vos vieną iš 5 tritaškių ir mačą baigė su 3 taškais, tiek pat rezultatyvių perdavimų ir 1 atkovotu kamuoliu.

Tuo metu krepsinis.net skelbia, jog skolinamas turėtų būti ir iš Vilniaus „Ryto“ vasarą atvykęs vidurio puolėjas Marekas Blaževičius, kuris esą domina mažiausiai tris klubus.

19-metis aukštaūgis nebuvo registruotas nei Eurolygos priešsezoniniam turnyrui, nei LKL startui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)