„Gaila palikti miestą ir komandą, kuriai atidaviau visą save. Šį sezoną Kaunas buvo tapęs tikrais mano namais. Visuomet prisiminsiu Europoje praleistus metus. Čia pažinau daug nuostabių žmonių, turėjau galimybę kartu rungtyniauti su puikiais vaikinais“, - atsisveikindamas kalbėjo amerikietis.

„Gaila, kad viskas susiklostė taip nesėkmingai ir negalėjau užbaigti sezono. Kad ir kaip ten būtų, noriu palinkėti kauniečiams apginti Lietuvos čempionų titulą. Ir toliau save laikysiu šios komandos dalimi ir visa širdimi sirgsiu už „žaliai baltus“, - kalbėjo puolėjas.

Paaiškėjus, kad S. Weemso reabilitacija užtruks apie aštuonias savaites ir į aikštę šį sezoną puolėjas jau negalės grįžti, klubas ir žaidėjas sutartį nutraukė abipusiu sutarimu.

Čiurną S. Weemsas kryptelėjo per Baltijos krepšinio lygos (BBL) antrąsias ketvirtfinalio serijos rungtynes. Mače su Prienų „Rūdupio“ ekipa S. Weemsui aikštę padėjo palikti komandos draugai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją