Dienraštyje „Kauno diena“ antradienį išspausdintas neįprastas darbo skelbimas: „Kauno „Žalgiris“ ieško klubo direktoriaus darbui Kaune“.

Susidomėję kandidatai raginami iki lapkričio 30 d. siųsti savo gyvenimo aprašymą ir motyvacinį laišką klubo elektroniniu paštu.

Pretendentams keliami reikalavimai puikiai kalbėti angliškai ir rusiškai, turėti aukštąjį išsilavinimą bei ne mažiau nei 5 metų sėkmingo vadovaujamojo darbo sporto arba verslo srityje patirties. Domėjimasis krepšiniu nurodomas kaip privalumas.

Kandidatams siūlomas „įdomus darbas aktyvioje ir iššūkių pilnoje aplinkoje, geros darbo sąlygos bei galimybė įgyvendinti savo idėjas ir sprendimus“.

Skelbime nurodoma, kad naujasis „Žalgirio“ vadovas privalės užtikrinti klubo strategijos formavimą, sportinių tikslų įgyvendinimą, planuoti ir užtikrinti klubo biudžeto surinkimą ir įgyvendinimą, aktyviai bendradarbiauti su krepšinio lygomis, rėmėjais ir partneriais, užtikrinti sklandų klubo personalo darbą.

Primename, kad „Žalgirio“ generalinio direktoriaus postą abipusiu sutarimu palikęs Paulius Motiejūnas nuo trečiadienio pradės dirbti Lietuvos krepšinio federacijoje (LKF), o laikinosios sostinės klube jį laikinai pakeis „Žalgirio“ sporto direktorius Vitoldas Masalskis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją