Pastaruoju metu K. Pangosas rungtyniauja NBA Vasaros lygoje ir atstovauja Atlantos „Hawks“ ekipai, kur per rungtynes vidutiniškai pelno po 12,3 taško, atkovoja po 2, perima po 1 kamuolį ir atlieka po 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Informuojama, kad šiuo metu kanadietis, kuris „Žalgiryje“ sudarytų gynėjų porą su prancūzu Leo Westermannu, yra vienas pagrindinių Kauno klubo taikinių, tačiau „Panathinaikos“ dėmesys krepšininkui taip pat labai didelis.

Vasaros lygoje K. Pangosą ir kitus potencialius klubo naujokus įdėmiai stebi „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

K. Pangosas paskutiniuosius savo studijų metus Gonzagos universitete praleido žaisdamas kartu su Domantu Saboniu, o profesionalo karjerą pradėjo Las Palmo „Gran Canaria“ ekipoje.

Ispanijos ACB lygoje jis praėjusiame sezone rinko 10,8 taško, 4,5 rezultatyvaus perdavimo ir 2,3 atšokusio kamuolio, o Europos taurės turnyre – 11,9 taško, 4,8 rezultatyvaus perdavimo ir 1,6 atkovoto kamuolio.

Taip pat portale 24sek.lt pasirodė informacija, kad „Žalgiris“ domisi galimybe susigrąžinti Artūrą Milaknį, kuris praėjusį sezoną rungtyniavo Kazanės „Uniks“ klube, tačiau nebuvo itin patenkintas savo vaidmeniu ekipoje ir gaunamu žaidimo laiku.

Šiuo metu A. Milaknis treniruojasi su Lietuvos krepšinio rinktine ir rengiasi Rio de Žaneiro olimpinėms žaidynėms, tačiau krepšininko sportinė forma kelia abejonių, ar jam pavyks prasibrauti į galutinę rinktinės sudėtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)