Kaip praneša „Žalgirio“ internetinė svetainė, tokį bendrą susitarimą abiejų klubų vadovybės priėmė atsižvelgdamos į užsienio šalių praktiką.

„Daugelyje Europos šalių krepšinio ir futbolo sezonai prasideda kovomis dėl Supertaurės. Norėjome, kad ši graži tradicija atkeliautų ir į Lietuvą. Nuo šių metų krepšinio mėgėjai galės išvysti dvi papildomas Lietuvos milžinų dvikovas“, - pasakojo „Žalgirio“ klubo komunikacijos direktorius Almantas Kiveris.

Primename, kad praėjusiame sezone „Žalgiris“ LKL finalo serijoje vilniečius įveikė 3:0, taip pat triumfavo ir Baltijos krepšinio lygos (BBL) bei Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės varžybose.

Bendras praėjusio sezono „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ akistatų santykis - 6:0 kauniečių naudai, o pastarųjų dviejų sezonų - net 13:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)