Pranešama, kad kelionių agentūra rūpinsis norinčiais vykti palaikyti Lietuvos komandos į spalio mėnesį prasidedančias 2018–2019 m. Eurolygos reguliaraus sezono rungtynes. Sirgaliai galės įsigyti skrydžio bilietus ir kelionių paketus su apgyvendinimu bei, svarbiausia, į rungtynes skristi tuo pačiu lėktuvu kartu su žalgiriečiais.

„Mūsų sirgaliai yra įkvėpimas žaidėjams, trenerių štabui ir visai komandai. Jų palaikymas svarbus kiekvienose rungtynėse, ypač – žaidžiant svečiuose. Praėjusį sezoną komandą tuo pačiu lėktuvu visus metus lydėjo beveik 300 sirgalių, į Atėnus, Madridą, Valensiją ir Vitoriją, ir dukart – į Belgradą skrido sausakimšas lėktuvas.

Esu tikras, kad šiemet sirgalių ir išparduotų kelionių skaičius bus dar didesnis, nes naujas mūsų kelionių partneris „West Express“ pasiūlys palankiausias sąlygas ištikimiausiems gerbėjams keliauti kartu su komanda į Eurolygos kovas, palaikyti ją ir, žinoma, mėgautis pačia kelione“, – sako Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

„Lietuvos krepšinį palaikome jau daugelį metų – tai viena prioritetinių mūsų rėmimo sričių, todėl ši partnerystė yra vienas maloniausių darbų. Jau šiandien „Žalgirio“ aistruolius kviečiame įsigyti keliones į kauniečių dvikovas Eurolygoje – pradedant pirmosiomis rungtynėmis Stambule spalio 17 d. prieš „Anadolu Efes“ ir baigiant balandžio mėnesio išvyka į Madridą.

Kas žino, gal balandžio mėnesį mūsų kelionės dar nesibaigs? Aistruoliai iš mūsų galės įsigyti ir pavienius lėktuvų bilietus, ir visą kelionės paketą – kiekvienai išvykai siūlome bent po 2-3 variantus su skirtingo lygio viešbučiais, kad gerbėjai galėtų išsirinkti geriausiai jų poreikius atitinkantį pasiūlymą“, – teigia kelionių agentūrų tinklo „West Express“ generalinis direktorius Raimondas Ušeckas.

Pasak jo, įsigijusių bilietus krepšinio aistruolių lauks skrydis privačiu, 56-ių vietų „Boeing 737 Corporate“ lėktuvu kartu su Lietuvos čempionais. Specialiai krepšininkams pritaikytas lėktuvas beveik į visas kryptis skraidins tiesioginiais reisais, išskyrus kelionę į tolimąją Gran Kanariją, mat norint įveikti beveik 4500 km atstumą privatus orlaivis turės sustoti tarpinėje stotelėje Sevilijoje pasipildyti kuro atsargas.

Visą vasarą lauktos Eurolygos kovos Kauno „Žalgiriui“ prasidės spalio 12 d., kuomet Lietuvos čempionai „Žalgirio“ arenoje susitiks su Vitorijos „Baskonia“ ekipa. Iš žalgiriečių laukiančių 30-ties rungtynių, 15 jų komanda sužais išvykose.

Kelionių agentūra „West Express“ kiekvienoms rungtynėms siūlys išskirtinius kelionės paketus su skrydžio bilietu ir apgyvendinimu. Skrydžio bilieto kaina į artimiausius Eurolygos miestus, kuriuose žais Kauno „Žalgiris“, prasideda nuo 350 Eur/asmeniui. Taip pat agentūroje bus galima įsigyti ir bilietus į rungtynes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)