Atlikus tyrimus paaiškėjo daktarų verdiktas – amerikiečių įžaidėjui įplyšo šlaunies raumuo – jam reikės gydytis apie tris savaites.

Priminsime, kad likus žaisti mažiau nei dvi minutes lygioje vietoje suklupęs I. Tayloras susigriebė už šlaunies ir jam prireikė medikų pagalbos, kad galėtų atsistoti. Komandos draugams teko išnešti jį iš aikštelės.

28-erių amerikietis per 19 minučių pelnė 14 taškų, atkovojo kamuolį, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, perėmė tris kamuolius ir surinko 23 naudingumo balus.

Kiek daugiau nei prieš pusę mėnesio prie „Žalgirio“ prisijungęs I. Tayloras pakeitė dėl traumos iki sezono pabaigos iškritusį Keenaną Evansą.

Sausio pradžioje į Kauną atvykęs I.Tayloras su žaliai-baltais marškinėliais Eurolygoje spėjo sužaisti trejas rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 4,7 taško ir po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Amerikietis taip pat sužaidė 1 mačą „Betsafe-LKL“ lygoje, kur į „Šiaulių“ krepšį įmetė 8 taškus, ir Karaliaus Mindaugo taurės rungtynes, kuriose pelnė 14 taškų ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)