Šiek tiek vėliau prie komandos prisidės Artūras Milaknis, o rugpjūtį – ir kapitonas Dainius Šalenga.

Kol kas atostogauja Martynas Pocius, Adas Juškevičius, Mantas Kalnietis, Tadas Klimavičius. Ilsisi ir legionieriai Marcusas Brownas, Aleksandras Čapinas bei Travisas Watsonas.

Mario Delašas treniruojasi su Kroatijos jaunimo (iki 20 m.) rinktine, o Siimas-Sanderis Venė – su Estijos nacionaline vyrų ekipa, - žaidėjus vardina „Kauno diena“.

Treniruoti „Žalgirį“ pretenduoja Lietuvos ir užsienio specialistai

Artimiausiu metu „Žalgiris“ planuoja suformuoti naują trenerių štabą. Į vyriausiojo stratego pareigas pretenduoja Lietuvos ir užsienio specialistai.

Klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas dienraščiui „Kauno diena“ nepaneigė, kad tarp realiausių kandidatų yra buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ vairininkas, olimpinis čempionas Rimas Kurtinaitis ir kroatas Aco Petrovičius.

Graikijos spauda pailgino sąrašą strategų, kitą sezoną galinčių stoti už „Žalgirio“ vairo. Graikijos žiniasklaida praneša, kad Kauno ekipa domisi Georgiosu Bartzoku.

Praėjusį sezoną 42-ejų metų specialistas treniravo Atėnų „Maroussi“ klubą.

Graikijos šaltiniai įvardija dar du variantus. Spėjama, kad Kauno ekipos žaidimui nuo kito sezono diriguoti gali Stevanas Karadzičius arba buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Aleksandaras Trifunovičius.

Treneris vis dar M.Brownas

Tai, kad „Žalgirio“ komandos vairą veikiausiai perims užsienietis teigia ir dienraštis „Lietuvos rytas“.

Gali būti, kad trenerių štabe darbą tęs ir sezono pabaigoje netikėtai krepšinio ekipos strategu tapęs gynėjas iš JAV M. Brownas.

„Kodėl jūs nurašote M. Brauną? Juk jo dar nepakeičiau. Jis vis dar treneris", - pirmadienį „Lietuvos rytui“ aiškino „Žalgirio“ klubo savininkas Vladimiras Romanovas.

Vėliau jis pridūrė: „Dėl M. Brauno perspektyvų pasakysiu taip: visko gali būti. Jeigu tik jis turės noro. Šis žmogus visą karjerą įrodinėjo, kad supranta krepšinį. Žinoma, tikru vyriausiuoju treneriu jam dar reikia tapti“.

V. Romanovo teigimu, „treneris atvažiuos rugpjūčio pabaigoje“, - rašo „Lietuvos rytas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją