Artėjančiame sezone žaliai baltų kauniečių marškinėlių nevilkės trys legionieriai – Janis Strelniekas, Nielsas Giffey ir sezono viduryje prie komandos prisijungęs Tai Websteris.

32 metų J.Strelniekas su „Žalgirio“ marškinėliais Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 6,5 taško ir atliko po 1,8 rezultatyvaus perdavimo. Kiek geresnius skaičius latvis fiksavo Lietuvos krepšinio lygoje – 7 taškai ir 2,8 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą.

Panašius skaičius Eurolygoje ir „Betsafe-LKL“ rinko ir N.Giffey. Vokietijos rinktinės narys prestižiniame Europos klubų turnyre vidutiniškai pelnė po 5,6 taško ir atkovojo po 2,7 atšokusio kamuolio, o vietiniame fronte rinko po 5,9 taško bei po 3,3 atšokusio kamuolio.

Vėliausiai prie komandos prisijungė T .Websteris, kuris iš Naujosios Zelandijos į Kauną atvyko lapkričio mėnesį. Gynėjas Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 4 taškus per rungtynes, o Lietuvos krepšinio lygoje rinko po 7,8 taško ir po 2,2 rezultatyvaus perdavimo per mačą.

Kauno „Žalgiris“ dėkoja J. Strelniekui, N. Giffey ir T. Websteriui už darbą ir linki geros kloties tolimesnėse karjerose.

Primename, kad oficialiai paskelbtu pirmuoju Kauno klubo naujoku tapo iš Ispanijos į Lietuvą sugrįžęs Laurynas Birutis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)