Kaip informuoja Eurolyga, 25-erių K. Pangosas su pačiais geriausiais turnyro žaidėjais konkuruoja pagal dviejų itin svarbių žaidimo komponentų bendrą rodiklį – koeficientą.

Pagal šį sezoną taikomą ir viešai skelbiamą Eurolygos sistemą, žaidėjo efektyvumas gali būti matuojamas susumavus keletą svarbių faktorių – pelnomus taškus ir atliekamus rezultatyvius perdavimus.

Būtent pagal šį koeficientą geriausias Eurolygos krepšininkas yra Maskvos srities „Chimki“ lyderis Aleksejus Švedas – 37,3 balo.

Antroje vietoje yra Atėnų „Panathinaikos“ įžaidėjas Nickas Calathesas (34), trečioje – Madrido „Real“ puolėjas Luka Dončičius (28,3).

Žalgirietis K. Pangosas šiame Eurolygos sąraše yra šeštoje pozicijoje – per rungtynes jis vidutiniškai renka po 12,7 taško ir atlieka po 6,2 rezultatyvaus perdavimo.

Pažymėtina, kad per vieną ataką K. Pangosas vidutiniškai pelno po 0,97 taško ir tai yra trečias rezultatas tarp visų krepšininkų. Žalgirietį lenka tik Maskvos CSKA gynėjas Nando De Colo (1,16 taško) ir Belgrado „Crvena Zvezda“ gynėjas Tayloras Rochestie (1,03 taško).

Eurolygos žaidėjų statistika


'The Amazing Toupane'? 🎩

🔟 Questions with @toups_33 pic.twitter.com/xDw1YXIs4P

— EuroLeague (@EuroLeague) April 3, 2018


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)