„Kiek žinau, trenerių štabas liks toks pats – naujajam treneriui talkins tie patys asistentai“, – spaudos konferencijoje po rungtynių sakė A. Woltmannas, atskleidęs, kad jau spėjo pasikalbėti su naujuoju „Žalgirio“ strategu.

„Pasiruošimo procesas šioms rungtynėms nebuvo lengvas, tačiau kol kas pasikeitimų pasiruošimo procese nebuvo. Būtų nelogiška, jei aš pradėčiau daryti keitimus, o tada naujasis treneris vėl darytų keitimus. Pasikeitimai prasidės nuo pirmadienio.

Jau pasikalbėjau su naujuoju treneriu, aptarėme pagrindinius dalykus. Šiek tiek kalbėjome apie komandos viziją, bet nepernelyg detaliai, nes treneris tuo metu buvo oro uoste. Iki kitų rungtynių turėsime tik dvi treniruotes, pasiruošimo laikas trumpas, todėl treneris turėtų naujus dalykus įvesti iš lėto“, – kalbėjo A. Woltmannas.

Pasak vokiečio, akistatoje su „Neptūnu“ žalgiriečiams sunkiai sekėsi įsivažiuoti dėl susikaupimo stokos. Komanda turi apsiprasti su permainomis.

„Esame patenkinti pergale, šiose rungtynėse buvo daug bangavimo, galėjome atsiplėšti daug anksčiau, bet darėme klaidų, kurios kartojosi. Ketvirtajame kėlinyje atradome savo žaidimą, dalinomės kamuoliu, pataikėme metimus ir laimėjome.

Martinas buvo atleistas per mūsų laisvą dieną, todėl sugrįžus į treniruotes buvo daug klausimų, neaiškumo. Mūsų treniruotė buvo gana neįprasta, trūko susikaupimo. Šiandien taip pat, bet susikaupėme tada, kai labiausiai to reikėjo. Esame profesionalai“, – sakė A. Woltmannas.

Vyriausiojo trenerio pareigose debiutavęs A. Woltmannas pabrėžė, kad jam garbė dirbti Kaune užimant bet kokią poziciją, o nusivylimas dėl bičiulio atleidimo netrukdys jam talkinti J. Zdovcui.

„Tai nėra apie mane, tai yra apie „Žalgirį“. Toks mano darbas. Būti šiame klube, kad ir kokias pareigas eini, yra didelė garbė. Šiandien turiu vieną vaidmenį, rytoj turėsiu kitokį, bet mano įsipareigojimo komandai tai nekeičia.

Martino atleidimas buvo netikėtas, visi esame žmonės. Planavome, kad su juo čia kartu būsime visą sezoną... Manau, kad Martinas čia atliko puikų darbą, bet buvo priimtas toks sprendimas. Atėjo eilė pasirodyti kitam.“, – kalbėjo „Žalgirio“ trenerių štabo narys.

Vokietis trumpai užsiminė ir apie būsimą „Žalgirio“ naujoką, kuris turėtų pavaduoti 4-6 savaites dėl peties traumos nežaisiantį Joffrey Lauvergne'ą.

„Turime Joffrey pakeisti panašaus stiliaus žaidėju. Rasti tinkamą pamainą bus nelengva. Tai turi būti atletiškas ir platų puolimo arsenalą turintis žaidėjas“, – teigė A. Woltmannas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)