Žalgiris TV studijoje apsilankęs S. Štombergas su laidos vedėju diskutavo apie „Žalgirio“ kelią Eurolygos reguliariajame sezone. Treneris taip pat aptarė jaunimo indėlį į komandos žaidimą bei padėkojo „Žalgirio“ gerbėjams už palaikymą.

„Mes esame ta komanda, kuri auga. Tikimės, kad ji augs kiekvieną savaitę, kiekvieną mėnesį, kiekvieną pusmetį. Tie žaidėjai, kurie dabar dirba ir tobulėja, duos dar daugiau naudos už metų ar už dviejų“, - sakė S. Štombergas.

Antroje Žalgiris TV laidos dalyje „Žalgirio“ treneris skautas E. Beržininkaitis atkreipė dėmesį, kad Miuncheno „Bayern“ komanda yra lyderė pagal atkovotus kamuolius ir yra viena rezultatyviausių Eurolygos komandų.

„Vokietijos ekipoje yra labai daug aktyvių žaidėjų. Vos du krepšininkai pelno daugiau nei po 10 taškų, užtat net 7 žaidėjai renka po 6-10 taškų. Tokia komanda yra labai pavojinga ir ją yra sunku stabdyti“, - teigė E. Beržininkaitis.

Nepaisant gana lygios „Bayern“ sudėties, pasak „Žalgirio“ trenerio, varžovų ekipoje yra ir išsiskiriančių krepšininkų. Tai įžaidėjas Malcolmas Delaney ir vidurio puolėjas Johnas Bryantas. Prie jų būtų galima priskirti ir gynėją Nihadą Djedrovičių, bet jis dėl kojos traumos ant „Žalgirio“ arenos parketo greičiausiai neišbėgs.

Su Miuncheno komandos aukštaūgiais po krepšiais turbūt daugiausiai teks grumtis „Žalgirio“ puolėjui Pauliui Jankūnui. Visų laikų Eurolygos kovotojų dėl kamuolių sąraše žalgiriečiui trūksta vos 8 kamuolių, kad aplenktų karjerą Eurolygoje jau baigusį Denisą Marconato ir pakiltų į 8-ą vietą.

Žalgiris TV eteryje P. Jankūnas papasakojo, ką treneriai akcentuoja komandai kovojant dėl atšokusių kamuolių. „Žalgirio“ kapitonas taip pat prisidėjo prie įdomiausių TOP-16 pirmojo turo dvikovų prognozių.

Penktadienį „Žalgirio“ ir „Bayern“ rungtynės „Žalgirio“ arenoje prasidės 19.45 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)