Prancūzas pareiškė, kad sprendimą gultis ant operacinės stalo jis priėmė pasitaręs su vienu geriausių pečių srities medikų Europoje.

„Toks sprendimas yra geriausias dalykas, kurį galiu padaryti dėl tolesnės savo karjeros“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė J. Lauvergne'as.

Nors buvo spėjama, kad nusprendus operuotis, vidurio puolėjui gali tekti praleisti visą likusį sezoną, žalgirietis patikino, kad operacija yra nedidelė, o sugrįžti į rikiuotę jis galės kitų metų pradžioje.

„Mano sugrįžimas planuojamas sausio pabaigoje. Taigi, iki šiol planuota sugrįžimo data keičiasi nepernelyg reikšmingai. Nekantrauju sugrįžti ant parketo ir būti kartu su komanda. Iki greito pasimatymo“, – rašė J. Lauvergne'as.

„Žalgiris“ prarado J. Lauvergne'ą spalio 7-ąją Eurolygos antrojo turo rungtynėse su Sankt Peterburgo „Zenit“.

Patyręs aukštaūgis per du šį sezoną sužaistus Eurolygos mačus vidutiniškai rinko po 8,5 taško ir po 4 atkovotus kamuolius.

Kauno komandai šiuo metu padėti negali ir kiti du traumuoti lyderiai Emmanuelis Mudiay bei Janis Strelniekas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)