„Turėjome puikią galimybę laimėti prieš tokią stiprią komandą. Kelios klaidos, keli prasti sprendimai lėmė pralaimėjimą“, – po rungtynių kalbėjo Brandonas Daviesas.

Vidurio puolėjas vėl sužaidė solidžias rungtynes – per 29 min. pelnė 19 taškų, atkovojo 7 kamuolius ir surinko 21 naudingumo balą.

„Pirma pusė buvo skaudžiausia šiandien, antroje pusėje buvome vertesni pergalės. Bet prieš tokią komandą to neužtenka. Reikia stengtis kontroliuoti tai, ką susitariame visų rungtynių metu ir tik tada tikėtis, kad sėkmė nusišypsos.

Pabaigoje viskas gali pakrypti į bet kurią pusę. Gal kažkur subaudavome kur nereikia, kažką praleidome. Nesinori kalbėti daug apie pabaigą. Rungtynės susideda iš keturių kėlinių. Reikia analizuoti daugiausiai pirmąją dalį“, – po rungtynių kalbėjo Edgaras Ulanovas.

„Pradžioje mums truko agresyvumo, o jie atvirkščiai – žaidė labai fiziškai. Mes neatsakėme tuo pačiu. Vėliau mūsų žaidimas tapo solidesnis, viena iš užduočių buvo žaisti agresyviai, tai antroje pusėje pavyko. Jų komandoje yra trys žaidėjai, kurie atkovojo po du kamuolius puolime.

Jie žaidė kietai ir atkovojo nemažai kamuolių. Antroje pusėje pavyko geriau juos atitverti, žaidėme tikrai neblogai, kas ir lėmė, kad išsiveržėme į priekį. Apskritai žaidimas buvo tikrai kietas, abi komandos metė daug baudos metimų. Gerai, kad antroje pusėje pavyko atsakyti tuo pačiu“, – kalbėjo B. Daviesas.

Paskutinę minutę „Žalgiris“ atsilikdamas vienu tašku stengėsi prasižengti, tačiau teisėjai Derricko Waltono pražangą fiksavo kaip nesportinę, tai sukėlė didžiulį pasipiktinimą arenoje. B. Daviesas teigė, kad norint specialiai prasižengti, kartais tai nėra lengva.

„Stengiamės išvengti tokių situacijų rungtynių pabaigoje, sunku žaisti agresyviai ir „padaryti gerą baudą“. Viskas vyksta labai greitai, sunku įvertinti tą situaciją, ar pražanga buvo nesportinė“, – kalbėjo B. Daviesas.

Kitas rungtynes „Žalgiris“ žais jau antradienį savo arenoje, į Kauną atvyks Stambulo „Anadolu Efes“ komanda, savo sudėtyje turinti tris buvusius žalgiriečius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)