„Real“ strategas išskyrė geriausias sezono rungtynes sužaidusį Zachą LeDay, pelniusį 26 taškus ir surinkusį net 35 naudingumo balų, bei šeimininkų didesnį norą laimėti.

„Ilgą laiką rungtynės buvo lygios, trečiojo kėlinio pabaigoje netgi turėjome kontrolę, bet ketvirtasis mums buvo baisus.

Varžovai pranoko mus pagal daugumą komponentų, turėjo daugiau noro ir geriau kovojo dėl atšokusių kamuolių.

Z. Leday žaidė labai gerai vienas prieš vieną, mes žinojome kad jis gali tai daryti, tačiau nesusitvarkėme. Tiesiog neįstengėme jo sustabdyti daugumoje situacijų vienas prieš vieną.

Mano plane tikrai nebuvo tokių dviejų greitų Campazzo pražangų, tačiau dėl to negalime skųstis. Jį neblogai pakeitė Laprovittola. Po pertraukos Facundo grįžo neblogai, mes turime būti pasiruošę visiems netikėtumams.

„Žalgirio“ noras laimėti tikrai buvo didžiulis. Tą atspindi ir kova dėl kamuolių puolime. Čia bus mums pamoka, kad Eurolygoje reikia žaisti visas 40 minučių“, – po mačo teigė „Real“ strategas Pablo Laso.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)