Per komandos pristatymą pirmasis į aikštelę išbėgs „Žalgirio“ naujokas Keenanas Evansas. Pradėjęs profesionalo karjerą Europoje jis visad rinkdavosi skaičių 2, kuris atsiras ir ant žaliai-baltų marškinėlių.

Po jo ant parketo žengs 3-iąjį numerį pasirinkęs komandos naujokas Dovydas Giedraitis. Pastaraisiais metais jis žaisdavo 33-iuoju numeriu pažymėtais marškinėliais, bet šį numerį buvo užsirezervavęs „Žalgiryje“ jau anksčiau žaidęs Tomas Dimša.

Ne vienas naujokas atsargiai pasiteiravo, ar yra galimybė gauti 13-ąjį numerį, tačiau iš pagarbos ką tik karjerą baigusiam ilgamečiam kapitonui Pauliui Jankūnui šis numeris lieka laisvas. Todėl vietoj visą karjerą jį lydėjusio skaičiaus Kevarriusas Hayesas ant savo marškinėlių turės numerį 8.

Pastaraisiais sezonais naudotus numerius laisvus rado į „Žalgirį“ atvykę Rolandas Šmitas (Nr. 10), Ignas Brazdeikis (Nr. 17) ir Arnas Butkevičius (Nr. 51).

Du „Žalgirio“ aukštaūgiai Laurynas Birutis ir Motiejus Krivas pasirinko gretimus skaičius – 15 ir 14. Dar vienas jaunasis žalgirietis Liutauras Lelevičius vilkės 45-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

Galvos sukti nereikėjo komandos senbuviams, kurie liko ištikimi savo numeriams. Lukas Lekavičius toliau bus susietas su numeriu 4, Mantas Kalnietis – 9, Karolis Lukošiūnas – 16, Tyleris Cavanaugh – 34, Edgaras Ulanovas – 92.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją