„Mūsų užduotis ir troškimas – kautis ir laimėti taurę. Kitas rezultatas netenkins. Tikimės, kad tai bus įdomus mačas. Mes turime atiduoti visas jėgas tiek gindamiesi, tiek puldami. Nuo to, kiek pastangų, kiek savęs atiduosime rungtynėms, priklausys jų rezultatas. Esame nusiteikę kovingai. Esame parengę žaidimo planą, bet svarbiausia yra pasitikėti savimi ir komandos draugais“, – po rytinės treniruotės savo mintimis dalijosi Marcelo Nikola.

Rungtynėms bus registruotas ir Adas Juškevičius, išvakarėse per pusfinalį su „Šiauliais“ patyręs traumą.

„Skauda visą pėdą. Ar žaisiu, dar nežinau, priklausys nuo trenerių ir gydytojų“, – teigė A. Juškevičius, ant kurio kojos šeštadienį užgriuvo „Šiaulių“ vidurio puolėjas Julius Jucikas.

A. Juškevičius dalyvavo rytinėje „Lietuvos ryto“ treniruotėje „Žalgirio“ arenoje.

Savo ruožtu „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas teigė, kad kauniečiai yra nepaprastai motyvuoti laimėti taurę.

„Pasiekti finalą ir neturėti motyvacijos laimėti taurę būtų juokinga. Šiuo atveju treneriui žymiai lengviau, nereikia motyvuoti žaidėjų. Jie supranta, kad tai finalinės rungtynės, daugiau tokių nebus. Per tokį trumpą trijų dienų turnyrą galima laimėti vieną svarbiausių sezono titulų. Čia dar papildoma motyvacija. Taip kad žaidėjai bus nusiteikę atitinkamai, atiduos visas jėgas. Visi – sveiki ir pasirengę kautis“, – sakė jis.

„Žalgirio“ strategas tikisi, kad į finalą susirinks daug žiūrovų.

„Po pusfinalio rungtynių su „Juventus“ pabrėžiau, kad tai vienas svarbiausių sezono titulų. Norisi tikėtis, kad šį vakarą sirgaliai gausiai užpildys tribūnas. Juolab, kad varžovas labai įdomus ir atraktyvus. Amžinas ir tradicinis Vilniaus „Lietuvos rytas“. Tai turėtų sutraukti dar sirgalių. Ta intriga išlieka nepaisant to, kas treniruoja komandas. Tikiuosi, kad tai šį vakarą norės pamatyti žymiai daugiau žiūrovų nei buvo“, – sakė G. Krapikas.

DNB LKF Didžiosios taurės finalas Kauno „Žalgirio“ arenoje prasidės šiandien 20.30 val. Prieš tai, 18 val. į aikštę išeis mažojo finalo dalyviai – „Šiauliai“ ir Utenos „Juventus“.

Bilietai į abejas rungtynes kainuoja nuo 10 eurų. Įsigyti juos galima internetu http://krepsiniobilietai.lt ir „Žalgirio“ arenos kasose.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)