Iki rungtynių pabaigos likus žaisti pusketvirtos minutės, Deividas Sirvydis iš pradžių pataikė iš toli, o paskui pridėjo dvitaškį, taip bandydamas truktelėti „Perlą“ į priekį – 82:80.

Visgi to padaryti neleido „Žalgirio-2“ talentas R. Jokubaitis, savo priešininkui atsakęs tuo pačiu ir lyginęs rezultatą – 82:82.

Nuo to momento abi komandos apie dvi minutes nepelnė nė taško, o šią tylą nutraukė tas pats R. Jokubaitis, likus žaisti pusę minutės pataikęs iš vidutinio nuotolio ir išvedęs šeimininkus į priekį – 84:82.

Vėliau „Perlas“ surengė dvi nesėkmingas atakas, o prie baudų metimų linijos neklydęs R. Jokubaitis padvigubino T. Masiulio kariaunos pranašumą – 86:82.

Po minutes pertraukėlės Karolis Giedraitis prasiveržimą užbaigė dviem taškais – 84:86, bet persistengė kitoje atakoje besigindamas prieš Gytį Masiulį. „Perlo“ atstovas užsikabino pastarajam už rankų, o teisėjai tokį taisyklių pažeidimą prilygino nesportinei pražangai.

G. Masiulis ir R. Jokubaitis pridėjo dar po vieną taiklią baudą ir finalinė sirena skelbė jaunųjų žalgiriečių pergalę – 88:84.

„Žalgiris-2“: Gytis Masiulis 25, Grantas Vasiliauskas 13, Rokas Jokubaitis 12 (5 kld.).

Perlas“: Lukas Kvedaravičius 18, Deividas Sirvydis 16, Domantas Pipiras 12 (9 atk. kam.), Karolis Giedraitis 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)