Indianos „Pacers“, Naujojo Orleano „Pelicans“, San Antonijaus „Spurs“, Sakramento „Kings“, Atlantos „Hawks“ ir Los Andželo „Lakers“ atstovai atvyko stebėti kauniečių ir katalonų rungtynes. Iš visų svečių geriausiai pažįstamas Mitchas Kupchakas, kuris „Lakers“ klube yra generalinis direktorius.

Kitos komandos atsiuntė skautais dirbančius vyrus. Nors NBA skautai neatskleidžia, kurie konkrečiai žaidėjai juos domina, tačiau nesunku atspėti, kad pirmiausia visų akys kryps į „Barcelona“ atstovą Mario Hezonją, kuriam šiemet prognozuojamas šaukimas pirmajame NBA naujokų biržos dešimtuke, - skelbia rašo Krepsinis.net.

Taip pat skautams turėtų būti įdomus Tomašas Satoransky ir į NBA norintis išvykti Ante Tomičius, bet teisės į šį kroatą priklauso Jutos „Jazz“ komandai. „Žalgiryje“ dėmesį trauks Artūras Gudaitis ir Tomas Dimša. Negalima pamiršti ir to, kad Jamesą Andersoną būtent „Spurs“ pakvietė naujokų biržoje, o Kaune yra net du šios ekipos atstovai, - informuoja Krepsinis.net.
"Žalgirio“ ir "Barcelona" žaidėjai domina NBA skautus
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)