Įsitikinti geru matomumu iš trečiojo aukšto ir susipažinti su arena galima virtualiame ture.

Nors per pastaruosius du metus Kauno „Žalgirio“ komanda jau aštuntą kartą susigrums su Madrido „Real“ krepšininkais, Lietuvos čempionų sirgalių dažnai sutinkamas varžovas neatbaido.

Aistruolių vaizduotę įaudrina atsiminimai iš paskutinės tarpusavio akistatos „Žalgirio“ arenoje, kuri buvo vainikuota kauniečių pergale.

Šių metų balandį Eurolygos TOP-16 etapo pabaigtuvėse „Žalgiris“ šventė pergalę 87:80. Šis mačas įsiminė ne tik audringa atmosfera, puikiu žalgiriečių žaidimu, bet ir įėjo į rekordų knygas. Septynis tritaškius pataikęs Justinas Dentmonas tapo daugiausiai tolimų metimų per vieną sezoną įmetusiu Eurolygos žaidėju. Be to, 36 taškai ir 40 naudingumo balų jam trečią kartą sezone garantavo geriausio savaitės žaidėjo titulą.

Savo ruožtu šis pralaimėjimas kiek sumaišė kortas ispanams, kuriems atkrintamosiose varžybose į porą teko Pirėjo „Olympiacos“ klubas. Madrido ekipai eliminuoti tuometinius Eurolygos čempionus pavyko tik visų penkerių ketvirtfinalio rungtynių.

Šį kartą į Kauną ispanai atvyksta be vieno savo lyderių Rudy Fernandezo. Piršto traumą ir po to sekusią operaciją patyręs R. Fernandezas į aikštelę planuoja sugrįžti gruodžio viduryje.

Ši netektis suteiks galimybę ant „Žalgirio“ arenos parketo daugiau laiko praleisti Jonui Mačiuliui, kuris pirmajame šio sezono susitikime Madride į „Žalgirio“ krepšį įmetė 9 taškus. Nors žalgiriečiai pralaimėjo tą mačą 71:80, tačiau varžovus ir jų sirgalius privertė prakaituoti iki pat rungtynių pabaigos.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)