„Žalgirio“ klubas = „Žalgirio“ arena

Prieš porą savaičių įvyko esminiai pasikeitimai „Žalgirio“ arenos administracijoje.

Nuo šiol darbas vyksta išvien, nes „Žalgirio“ arena ir Kauno „Žalgiris“ nuo šiol bus vienose rankose.

Arenos juridinis statusas nesikeičia. Arenos koncesininkas yra VšĮ Kauno „Žalgirio“ rėmėjas, t.y. Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas.

„Žalgirio“ vadovai iškėlė tikslą - iš „Žalgirio“ arenos veiklos uždirbti 1 mln. litų pelno. Visi uždirbti pinigai bus skiriami „Žalgirio“ ekipai.

„Nuo pat arenos statybų pradžios, nuo pat koncesijos sutarties pasirašymo siekėme, kad arena ir klubas būtų kaip vienas organas. Nuo šiol tai tapo realybe“, - sakė „Žalgirio“ arenos ir „Žalgirio“ klubo vadovas Paulius Motiejūnas.

„Žalgirio“ klubo ir „Žalgirio“ arenos administracijos darbuotojai ir specialistai nuo šiol dirbs kartu. Bus apjungti skyriai, tai sukurs daugiau galimybių siekti bendrų tikslų, kad arenos veikla neštų dar didesnį pelną.

Kauno savivaldybė kasmet arenos koncesininkui sumoka apie 3 mln. Lt. Kauno meras Andrius Kupčinskas kol kas nesiryžo prognozuoti, kiek kitąmet savivaldybė klubui skirs lėšų.

“Tai paaiškės kitų metų sausio mėnesį, kai bus tvirtinamas Kauno biudžetas“, - sakė meras.

Ateities vizija – aistruolių išlaikoma ekipa

Jau baigtos derybos ir sudaryta metų trukmės sutartis su generaliniu rėmėju – Ukrainos „PrivatBank“ kompanija. P. Motiejūnas neatskleidė, kiek ukrainiečiai skyrė pinigų klubui.

Tačiau klubo vadovų žvilgsnis krypsta į aistruolius.

Ilgalaikė „Žalgirio“ Garbės Klubo vizija – tapti pagrindiniu „Žalgirio“ išlaikytoju ir valdytoju. 1-2 sezonų tikslas – surinkti 2 mln. klubo narių įnašais į „Žalgirio“ biudžetą. Šiai dienai klubo nariai komandai surenka apie 100 tūkst. Lt.

Norint tapti „Žalgirio“ Garbės klubo nariu narystė metams kainuoja 200 Lt. Juridiniam asmeniui – nuo 2000 Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)