„Tai bus ypatingos rungtynės man, noriu mėgautis jomis ir tikiuosi, kad „Žalgiris“ laimės“, – su „Žalgiris TV“ mintimis dalijosi A. Lima. – Jie turi 12 taškus pelnyti galinčių žaidėjų. Tai neįtikėtini krepšininkai. Turime būti susikaupę visas 40 minučių. Tokius krepšininkus kaip Sergio Llullas ar Anthony Randolphas turėsime prižiūrėti visų rungtynių metu, kitaip pralaimėsime.“

Eurolygos turnyro lentelėje Madrido klubas su 7 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais dalinasi 2-3 vietas kartu Stambulo „Fenerbahce“ ekipa. Savų žiūrovų akivaizdoje Pablo Laso auklėtiniai šiame sezone Eurolygoje suklupo tik vieną kartą. Kaip bebūtų, A. Lima tiki „Žalgirio“ galimybėmis prieš susitikimą.

„Esame geros sportinės formos, visi mėgaujasi krepšiniu ir įneša savo indėlį į komandos žaidimą. Turime tai išlaikyti, sunkiai dirbti rungtynėse ir iškovoti pergalę“, – apie galimus kauniečių pranašumus kalbėjo brazilas.

2015-2016 metų sezone „Real“ klube žaidęs aukštaūgis tikisi šilto sutikimo Madride ir nemano, kad Ispanijos sostinės klubo aistruoliai pamiršo nuolat besišypsantį brazilą. Tiesa, krepšininkas tikisi ir „Žalgirio“ gerbėjų užnugario ketvirtadienio vakaro rungtynėse.

„Taip, manau, Madride buvau mėgiamas. Dabar žaidžiu kitoje komandoje, bet niekad nežinai, kaip bus ateityje, – teigė krepšininkas. – Mačiau, kad lietuviai fanai nusiteikę linksmai ir jų buvo tikrai nemažai, vykstančių į Ispaniją. Smagu, kad gerbėjai keliauja su mumis ir palaiko mus išvykos rungtynėse.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)