Brazilai geriau sužaidė rungtynių pradžią ir trečiąjį kėlinį, Lietuvos rinktinei didenę dvikovos dalį teko vytis varžovus.

Geras rungtynes sužaidė Kauno „Žalgirio“ dublerių atstovas Erikas Venskus. Jis per 26 min. pelnė 18 taškų ir atkovojo 11 kamuolių.

15 taškų pridėjo Molėtų „Ežerūno“ žaidėjas Ignas Lukošius, 7 – Vitalijus Kozys. Varžovų komandoje net keturi žaidėjai surinko po dviženklį taškų skaičių.


„Mačas buvo sudėtingas. Psichologiškai brazilų komanda buvo stipri. Jokių pasiteisinimų negali būti. Lyg apsigynėme, bet strigo puolimas, nepataikėme laisvų metimų. Tęsėme žaidimą per aukštus žaidėjus, sekėsi neblogai, bet pritrūko. Reikalingos dvi pergalės, kad tęstume kovą dėl medalių“, – kalbėjo Lietuvos rinktinės treneris plk. ltn. Marius Kugauda.

Pirmose B grupės rungtynėse lietuviai 87:54 nugalėjo Vokietijos atstovus. Antradienį Lietuvos rinktinės laukia akistata su Korėjos krepšininkais, o o grupės kovas ji trečiadienį baigs rungtynėmis su graikais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)